Kursevi za studente i nezaposlene

Kursevi za studente i nezaposlene

Kursevi za studente i nezaposlene

Razumijem engleski i njemački jezik ali slabo ga pričam a još teže se snalazim kada treba da pišem na stranom jeziku.

Zvuči poznato?

Budući da smo svjesni ovog problema ali i koliko je potreba za stranim jezikom prisutna i koliko ljudi nije u prilici da priušti kurs koji bi im omogućio da budu  konkurentni na tržištu rada, Oxford EC je odlučio da napravi kurs po mjeri studenata i nezaposlenih:

Pripremili smo kurseve sa odličnom cijenom od samo 30KM mjesečno umjesto redovne cijene od 59KM mjesečno. U udarnim terminima koji su utorkom i četvrtkom od 18 do 19 časova.

Udžbenici koje koristimo na kursu su Max Hueber Verlag za njemački jezik i Pearson Longman i Oxford University Press za engleski jezik.

Planirajte svoju karijeru pravovremeno. Imate dovoljno vremena.

Nudimo Vam:

  • Izglednije šanse za zaposlenje
  • Stipendije za školovanje u inostranstvu
  • Mogućnost zapošljavanja u stranoj firmi
  • Način da odete na rad ili praksu u inostranstvo

Razvoj novih IT/ICT tehnologija i zanimanja koja su vezana za njih, podrazumijevaju odlično poznavanje engleskog jezika i njemačkog jezika. Često možete čuti kako vaši poznanici „rade od kuće“ za strane kompanije. Bave se marketingom, podučavaju i programiraju, neki čak i pišu, a dosta njih rade i manje zahtijevne poslove, istražuju, popunjavaju baze podataka – sve to preko interneta, na engleskom jeziku, iz svoje spavaće sobe.

Pri tome zarađuju odlične plate.

Pa zar to nije sjajno?

No, poznavanje stranih jezika i različitih vještina, generalno, uveliko povećava vaš sopstveni osjećaj za uspjeh i sreću. To je odličan način da radite na sebi, da budete zadovoljni sa sobom, ali i da započnete put ka boljoj karijeri, novim poznanstvima i novim životnim iskustvima.

Neka vaše novo putovanje započne već danas.

PROČITAJ VIŠE
Kursevi jezika u Oxford edukativnom centru

Želite više informacija? Javite nam se!
Pozovite nas, napišite mejl ili na fb adresu:

https://www.facebook.com/EdukativniCentarBanjaLuka/
+387 65 333 335

Share this post