Odlična saradnja između Oxford EC-a i laboratorije Konzilijum

Odlična saradnja između Oxford EC-a i laboratorije Konzilijum

Dobra vijest za sve polaznike Oxford kurseva, ali i za sve korisnike usluga laboratorije Konzilijum

Svi polaznici Oxford kurseva stranih jezika i NTC radionica imaju pravo na popust na usluge Konzilijum laboratorije u iznosu od 20%.

Svi korisnici Konzilijum usluga imaju popust na cijenu kurseva u Oxford EC-u u iznosu od 20% ukoliko su novoupisani polaznici naših kurseva.

 Zašto ova saradnja?

Smatramo da je samo u zdravom tijelu zdrav duh, a najbolji put do zdravog tijela je upravo preventivno djelovanje.

Kako bismo podsjetili na to koliko je prevencija bitna i pomogli našim polaznicima da što brže i jednostavnije dođu do potrebnih usluga, uspostavili smo odličnu saradnju sa laboratorijom Konzilijum.

Zašto baš Konzilijum laboratorije?

Laboratorije Konzilijum su jedine akreditovane privatne laboratorije u Bosni i Hercegovini.

Njihove laboratorijske analize se zasnivaju na najnovijim medicinskim dostignućima i omogućavaju svakoj osobi da u najkraćem roku dobije dragocjene rezultate za očuvanje zdravlja i vitalnosti, blagovremeno postavljene medicinske dijagnoze kao i procjenu efikasnosti primjenjene terapije.

Laboratorije Konzilijum se nalaze u velikom broju gradova Republike Srpske, analize rade stručne osobe i njiihove laboratorije rade od 0 do 24h.

Timu ljudi zaposlenih u laboratoriji Konzilijum je briga o klijentu naročito važna baš kao i zaposlenima u Oxford edukativnom centru.

Kako do ovih super popusta?

Ukoliko ste polaznik kurseva u Oxfordu ili vam dijete ide na NTC radionice, dovoljno je da pokažete u laboratoriji Konzilijum našu člansku karticu (karticu sa uplatama) a ukoliko ste korisnik Konzilijum usluga u njihovim prostorijama će vas dočekati kartice sa popustom od 20% za sve polaznike koji prvi put upisuju kurs kod nas.

Vjerujemo u izreku „Preventiva je pola zdravlja“ i sa tim ciljem pokrećemo ovu korisnu saradnju.

Share this post