Kursevi engleskog jezika

Nauči ili unaprijedi engleski jezik brzo i lako.

Za koga su Oxford kursevi idealni?

Kursevi za sve generacije u 14 gradova širom BiH

Ako si još uvijek nesiguran u svoje znanje engleskog jezika, budi bez brige mi smo tu da s tobom radimo postepeno!

0
Zadovoljnih polaznika
0
Učionica
0
Gradova
0
Održanih časova

Šta dobijaš upisom?

Kurseve organizujemo u Oxford učionicama u 14 gradova širom BiH, ali i online uživo sa predavačem za sve polaznike koji ne mogu prisustvovati nastavi u učionici. Kursevi su dvosemestralni. Jedan semestar traje četiri mjeseca a nastava se izvodi dva puta sedmično u trajanju od sat vremena. Po završetku jednog stepena obuke polaznici polažu završni ispit i dobijaju diplome koje nose oznaku za nivo koji su položili prema CEFRL jezičkom okviru. Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći da iskoristite ako se nađete u različitim  situacijama gdje se traži poznavanje engleskog jezika.

Kakve vrste kurseva nudimo?

Raspon kurseva ide od A1 - početnog nivoa do C2 - naprednog nivoa. Svi polaznici pristupaju nivou u skladu sa predznanjem. Na taj način smo se pobrinuli da svaki polaznik može pratiti tok nastave bez problema.

Redovni kursevi

Specijalistički kursevi

Online kursevi

Vanredni kursevi

Zašto je danas super znati engleski jezik?

Uz nevjerovatan napredak tehnologije, danas internacionalne kompanije nemaju apsolutno nikakvu granicu u zapošljavanju radnika na daljinu. Dodatno, velike svjetske kompanije kontinuirano otvaraju svoje ispostave u našoj regiji i trenutno postoji velika potražnja za profesionalcima koji poznaju engleski jezik, a to predstavlja velike karijerne prilike!

Iskoristi pogodnosti u Oxford Centru!

Ukoliko se odmah prijaviš cijena kurseva je već od

4 mjesečne rate po 65 KM

Prijavi se i rezerviši svoje mjesto na kursevima!