Proljećna radionica za djecu

Proljećna radionica za djecu

Radionica za djecu “Buđenje proljeća”

Sklopy toys i Oxford edukativni centar pozivaju sve mališane uzrasta od 5 do 9 godina na kreativnu radionicu za djecu koju smo simbolično nazvali „Buđenje proljeća“.

Ovo je već tradicionalna radionica u našem kalendaru bitnih događaja i mi joj se posebno radujemo jer je odličan način da proslavimo dolazak proljeća i učinimo čast Uskršnjim praznicima.

Naša kreativno – edukativna čarolija će se održati 16. aprila 2019. godine u prostorijama Oxford edukativnog centra, u trajanju od 18 do 19.30h.

Cilj nam je da djeca provedu ugodno vrijeme u druženju, igri i učenju. Pričaćemo o simbolima i karakteristikama Uskrsa i proljeća, o mnogim interesantnim činjenicama sa kojim se djeca još nisu susrela.

 

Oxford edukativni centar je i NTC centar pa se u radu koristimo ovim revolucionarnim i kreativnim tehnikama i metodama učenja.

NTC predavači će mališane učiti pomoću NTC tehnika i metoda, a to naravno podrazumijeva učenje kroz igru.

Pored interesantnih NTC zadataka i pitalica, za igru su zadužene drvene Sklopy igračke koje će naši polaznici šmirglati i bojiti i na samom kraju od njih napraviti prelijepe magnete za frižider.

Ova kreativna radionica je osmišljena sa ciljem da praznicima udahnemo potrebnu čaroliju a djeci pokažemo kolika je sreća i zadovoljstvo kada do cilja dođemo sopstvenim radom i trudom.

Naravno da ćemo raditi u dobroj atmosferi, uz prigodnu muziku i obavezni slatki sto.

Kada budete dovodili mališane imajte na umu da ne želimo da njihov užitak ometaju faktori kao što je garderoba koju ne smiju isprljati.

Igračke koje mališani naprave će ponijeti svojim kućama, jer će to biti nešto na što će biti posebno ponosni ovog proljeća.

Kako je bilo na prošlogodišnjoj radionici pogledajte u odličnom prilogu emisije Prvi korak:

Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen.

Cijena radionice je 12 KM.

Za prijave nam pišite u inbox!

Sklopy Toys i Oxford edukativni centar vam žele srećne predstojeće praznike!

Share this post