Ljetna školica engleskog jezika

Ljetna školica engleskog jezika

Oxford ljetna školica engleskog jezika

Idealan način da vaši mališani uzrasta od 4 do 6 godina provedu ljeto na zabavan način učeći  engleski jezik!

Šta smo to pripremili u ljetnoj školici engleskog jezika vašim mališanima?

Ovo ljeto Oxford EC je osmislio idealan način da vaši mališani provedu ljeto, na zabavan način učeći engleski jezi.

Oxford ljetna školica engleskog jezika predstavlja radionice engleskog jezika koje su prilagođeni djeci po savremenim i super-zabavnim metodama učenja. Nastava se odvija isključivo na stranom jeziku, gdje djeca interaktivno učestvuju u nastavnom procesu.

Oxford ljetna školica predstavlja prvi susret djeteta sa engleskim jezikom, zbog čega je program osmišljen na način da bude što zabavniji, ali i edukativniji – kroz igru učimo djecu kako da zavole i usvoje strani jezik bez napora, što podstiče razvoj verbalne inteligencije i stvara mogućnosti bržeg i lakšeg usvajanja i drugih stranih jezika.

Djeca stiču funkcionalno znanje – znanje primjenjivo u realnim životnim situacijama.

Kako izgleda naš čas?

U prijatnoj i dinamičnoj atmosferi, kroz igru, pjesmu, glumu, polaznici usvajaju jezik na spontan i potpuno prirodan način u sredini koja podsticajno djeluje na dijete.

Kada dijete dođe kod nas, ono se smije, igra, može da ustane, da priča, da predlaže svoje ideje čak i ukoliko su potpuno nelogične ili netačne. Ohrabrujemo međusobno slušanje i uvažavanje, povezivanje i slobodno iznošenje novih ideja.

Učimo djecu tehnike učenja pomoću kojih će da usvajaju engleski jezik, a koje će moći da koriste u kasnijem školovanju, ali i u svim izazovima koje život donosi.

Od čega je sačinjena Ljetna školica engleskog jezika?

Oxford ljetna školica je kurs engleskog jezika za djecu uzrasta od 4 do 6 godina. Ovaj specijalno osmišljen kurs traje 5 sedmica a časovi se održavaju dva puta sedmično po sat vremena.

Cijena ovog specijalno osmišljenog kursa je akcijska i iznosi samo 40 KM a djeca dobijaju besplatne udžbenike.

  • Nastava se odvija isključivo na engleskom jeziku.
  • Nastavu izvode profesor engleskog jezika.
  • U prijatnoj, dinamičnoj i veseloj atmosferi, kroz igru, pjesmu, recitaciju i glumu, polaznici našeg programa usvajaju strani jezik lako i spontano.
  • Mogućnost dogovora termina na prvom roditeljskom sastanku.
  • Savremeno opremljene učionice, prilagođene djeci tog uzrasta.
  • Nastava se izvodi u skladu sa vodećim postignućima i trendovima savremene metodike stranih jezika. Naglasak se stavlja na praktične i vizuelne metode, uz koje su zastupljene i verbalne metode kao okosnica podučavanja.
  • Radionice za djecu su dinamične, kreativne i bogate kvalitetnim nastavnim sadržajima, a djeca se takvom načinu rada vrlo lako i brzo prilagode.
  • Strani jezik se usvaja kroz pjesme, priče, crtanje i igru, tj. aktivnosti koje su prilagođene uzrastu djece i pomažu da se gradivo usvaja na jednostavan i neopterećujući način.

Zainteresovani ste za Oxford ljetnu školicu?

Javite nam se!

Broj telefona:
051 / 224 – 224

065/333-335

 

Share this post