Ubrzani kurs engleskog jezika

Ubrzani kurs engleskog jezika

Ubrzani kurs engleskog jezika

I ovo ljeto za Vas smo pripremili ubrzani kurs engleskog jezika koji će Vam omogućiti da savladate osnove engleskog jezika za samo 6 sedmica.

Tea time kurs

Ove godine Oxford edukativni centar je jedan od učesnika na najvećem i najradosnijem događaju u regiji. 3. Sajmu za djecu i porodicu 2017.godine. Ovaj radosni događaj svoja vrata za sve posjetioce otvara 20. i 21.maja.

Kako bismo nagradili posjetioce sajma kreirali smo ovaj specijalni Tea time kurs za kojim Vam dajemo ni manje ni više nego 50 KM popusta.

Posjetioci sajma će biti u prilici da dobiju poklon bon u vrijednosti od 50 KM i da umjesto redovne cijene od 248 KM kompletan kurs plate samo 198 KM, sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.

Organizujemo ljetni ubrzani kurs engleskog jezika

Ovaj kurs smo nazvali Tea time jer ćemo akcenat na kursu staviti na konverzaciju a kroz nju na upoznavanje Britanske kulture i tradicije.

Časovi se realizuju tri puta sedmično po sat i po vremena a nastava se održava u prijatnom ambijentu naših učionica. Na kursu ćemo koristiti udžbenike Macmillan Education i Oxford University Press.

Danas vrijeme ima neprocjenjivu vrijednost, zato Vam mi nudimo priliku da na brz i efikasan način savladate strani jezik. Ubrzani kurs je idealno rješenje za Vas ukoliko imate potrebu da nastavite školovanje u inostranstvu ili Vam se ukazala dobra poslovna prilika, dok pri tome nemate nikakvo predznanje, a rokovi Vam diktiraju brzinu učenja.

Za sve koji žele da nauče osnove engleskog jezika nudimo kurs koji štedi i Vaše vrijeme i Vaš novac.

Za sve posjetioce sajma pripremili smo i akcijske cijene vas očekuju i pri upisu na ubrzani kurs njemaćkog jezika, kreativnu NTC radionicu kao i mnoštvo nagrada. Kako biste najbolje odabrali kurs za sebe i dobili sve potrebne informacije tu su i naši predavači koji će vam dati savjete kako što lakše i efikasnije naučiti neki novi sadržaj.

Ova odlična ponuda važi za sve one koji se prijave do 29.05. i koji nas naravno posjete na Sajmu za djecu i porodicu i uzmu svoj poklon bon.

Jednog posjetioca sajma koji bude imao najviše sreće na nagradnoj igri koju organizujujemo zajedno sa medijskim pokroviteljem sajma mamaklik.com nagradićemo besplatanim Tea time kursom engleskog jezika u našem centru.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg događaja za djecu i porodicu u regiji. 🙂

Sportska dvorana Borik 20. i 21. maja se pretvara u najljepše mjesto za igru, zabavu, ples, pjesmu i druženje.

Oxford edukativni centar vas očekuje na štandu broj 5. 🙂

 

SVI STE POZVANI! ULAZ JE BESPLATAN!

 

Za više informacija kontaktirajte nas na:

Pozovite: 051/224-224, 065/333-335

Pišite nam na: info@oxfordec.com

 

 

Share this post