Idemo u Graz

Idemo u Graz

Idemo u Graz, “Utvrdimo naše znanje kroz putovanje”.

Jednodnevni izlet u Graz 08.12.2018.

Posjetiti Graz kada je najljepši, okupan sjajem novogodišnjih ukrasa, uživati u turističkom obilasku grada i obaviti novogodišnji šoping u jednom od najvećih evropskih shoping centara nikako ne treba da propustite.

Budući da ove godine slavimo 20 godina postojanja našeg centra, odlučili smo da naša druženja budu posebna, kao i učenje stranog jezika.

Naravno da ovo nije još jedna šoping ponuda jer mi želimo da vidimo i kulturnu i istorijsku stranu ovog prelijepog grada, ali i da utvrdimo znanje stranog jezika.

Grac je drugi po veličini grad u Austriji i glavni grad oblasti Štajerske. To je jedan od najljepših gradova Austrije, u kome je izuzetno dobro sačuvano staro gradsko jezgro koje se gradilo gotovo hiljadu godina unazad. Najpoznatije građevine u Gracu su: Uhrturm (toranj sa satom) na brdu Schlossberg, Carska katerala, Rathaus, Kunsthaus i još dosta objekata koji posjećuju turisti iz cijelog svijeta.

Zajedno sa našim vodičem obilazićemo najljepše znamenitosti Graza.

Seiersberg shopping centar se prostire na oko 85000 kvadratnih metara i u njemu se nalazi preko 200 prodavnica, butika, restorana brze hrane i sl. To je najveći shopping centar u regionu koji posjećuju kupci ne samo iz Austrije, nego i iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

Budući da naše putovanje ima i edukativnu stranu i da smo mi kuća stranih jezika, sa nama na putovanje idu i profesori engleskog i njemačkog jezika pa je ovo odlična prilika da utvrdite poznavanje stranog jezika u neformalnim situacijama.

Program putovanja:

Polazak u ranim jutarnjim časovima iz Banjaluke sa Stare autobuske stanice. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju. Dolazak u Shopping City Seiersberg i slobodno vrijeme za shopping.

Oko 12:00h odlazak u Graz, zatim vrijeme za razgledanje grada. Polazak za Banjaluku je planiran u 18:00h. Dolazak kući u kasnim večernjim satima.

Cijena: 55 KM

U cijenu uključeno:

Prevoz turističkim autobusom
Pratilac iz Oxford škole
Profesor engleskog jezika
Profesor njemačkog jezika
Turistički vodič
Putno zdravstveno osiguranje

Napomena:

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 35 putnika. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja.

–Molimo provjerite je li valjanost pasoša u skladu s pravilima zemlje u koju putujete.

–Za bezvizni režim potreban je biometrijski pasoš.

Broj mjesta je ograničen!
Prijave i informacije:
Tel: 051/224-224
065/333-335

e-mail: info.oxfordec@gmail.com

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da posjetite jedan od najljepše okićenih adventskih gradova u Evropi, utvrdite znanje stranog jezika i obavite pretprazničnu kupovinu po specijalnim cijenama.

Share this post