Oxford vrijeme poklanjanja

mjesec knjige

Oxford vrijeme poklanjanja

Besplatna découpage radionica/doniranje knjiga

 

Budući da je ova godina pri kraju i da je decembar vrijeme kada više nego ikada treba da se sjetimo svih dragih ljudi i onih kojima je pomoć potrebna, Oxford je odlučio da tome da svoj skromni doprinos.

Besplatna découpage radionica

Za naše predavače koji bi željeli da nauče nešto novo, koji su kreativni i koji žele da naprave ručno rađeni poklon za nekoga od svojih najdražih ili za sebe, organizujemo besplatnu découpage radionicu u petak, 23.12. u 13.00h. Potrebno je samo da ponesete predmet koji želite ukrasiti, a mi ćemo pripremiti sve ostale materijale potrebne za rad.

Contact Marketing/ Press Office: 01202 596100

Doniranje knjiga

Drugi dio ove akcije, završni događaj Oxford mjeseca knjige, predstavlja doniranje knjiga za oboljelu djecu, koje će im biti uručene kao praznični pokloni.

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju ovoj akciji, da poklonite neku dječju knjigu i da im tako svi zajedno uljepšamo ovo praznično vrijeme.

 

Knjige možete donirati u prostorijama Oxford edukativnog centra, svakim radnim danom od 8.00 do 16.00. Za sve naše polaznike koji žele da poklone knjigu, kutije će biti postavljene u prostorijama Nikole Pašića 1 i 4.

 

Share this post