Upis u toku!

Upis u toku!

Kursevi stranih jezika za djecu i odrasle!

Upis u jesenji semestar 2016/2017.godine  je u toku!

 

“Oni koji ne znaju ništa o stranim jezicima, ne znaju ništa ni o svom.”

Johann Wolfgang von Goethe

Potreba za poznavanjem stranih jezika je sve veća iz dana u dan, zbog toga smo mi iz Oxford edukativnog centra odlučili da Vam izađemo u susret i da Vam pomognemo da ih savladate na najbrži i najlakši mogući način. U procesu kreiranja nastavnih programa uzeli smo u obzir potrebe naših polaznika, te smo zbog toga akcenat stavili na sto brže razvijanje sposobnosti i vještina za komunikaciju.

Šta Vam nudimo?

Strane jezike koje imamo u ponudi su vodeći svjetski jezici, i uključuju:

  • Engleski jezik
  • Njemački jezik
  • Ruski jezik
  • Francuski jezik
  • Španski jezik
  • Italijanski jezik
  • NTC radionice za djecu

Prilikom upisa svi polaznici će imati priliku da pristupe ulaznom testu da bismo što preciznije mogli da odredimo Vaš trenutni nivo znanja, te da Vas na osnovu toga možemo svrstati u adekvatnu grupu.

Takođe Vam nudimo i pristup biblioteci koja posjeduje preko 5000 naslova, te video i audio materijale na izabranom jeziku koji potpomažu efikasnije i brže usvajanje gradiva. Osim toga, dajemo Vam i pristup multimedijalnom i interaktivnom centru.

Oxford Edukativni Centar je licencirani NTC centar koji sprovodi NTC radionice u Banja Luci

Radionice su namijenjene za djecu uzrasta od 4 do 12 godina i osmislili su ih autori NTC sistema učenja, dr Ranko Rajović i Uroš Petrović, pisac za djecu i mlade. Radionice se održavaju u toku cijele godine u tri ciklusa od po 12 radionica i sprovode ih članovi NTC tima.

Zašto odabrati Oxford centar?

Učenje stranih jezika u Edukativnom centru Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa. Pored toga, neprekidno usavršavamo metode nastave u skladu sa svjetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika.

Oxford Edukativni Centar je jedna od vodećih i najvećih škola stranih jezika u Republici Srpskoj. Imamo tradiciju rada u jezičkoj i informatičkoj edukaciji djece i odraslih od preko 20 godina.

Bez obzira na jezik, vrstu i trajanje, naš stručni tim dinamičnih i iskusnih predavača se trudi da motiviše polaznike da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i da na brz i jednostavan način prošire svoje znanje.

Naše dugogodišnje iskustvo, stručni predavači, male grupe i prijatna atmosfera čine nas savršenim partnerom u jezičkoj edukaciji.

Nastava se izvodi u malim grupama sa maksimalno 10 polaznika, a obuka se zasniva na komunikaciji i aktivnoj upotrebi stranog jezika, u čemu nam pomaže i gostujući strani lektor.

Oxford Edukativni Centar je jedini test centar u Republici Srpskoj za TOEFL, najpoznatiji svjetski certifikat za engleski jezik.

Organizacija nastave u Edukativnom centru

Nastava stranih jezika se izvodi kroz kurseve, čiji su termini prilagođeni slobodnom vremenu polaznika, što je većinom u poslijepodnevnim časovima. Kurs se odvija u dva semestra – prvi počinje u septembru, a drugi u februaru. Traju 3, 4 ili 8 mjeseci uzimajuci u obzir vrstu programa i potrebe korisnika.

Naši polaznici imaju priliku da strani jezik uče pomoću najnovijih metoda i nastavnih sredstava. Svi naši polaznici imaju priliku da se koriste multimedijalnom učionicom sa 3D kinom, bogatom bibliotekom i raznim didaktičkim sredstvima kojima naš centar raspolaže.

Mi osposobljavamo polaznike za uspješno snalaženje u svakodnevnim situacijama u kojima se strani jezik koristi

Nastavu izvode diplomirani profesori stranih jezika.

Po završetku jednog stepena obuke polaznici polažu završni ispit i dobijaju diplome koje nose oznaku za nivo koji su položili prema CEFR jezičkom okviru.

Prijavite se na jedan od kurseva iz naše ponude, bilo da je on konverzacijski, specijalistički, individualni ili neki drugi kurs. Govorite tako da Vas svi razumiju!

Kontaktirajte nas:

Oxford Edukativni Centar,

Nikole Pašića 4, Banja Luka

 

Tel: + 387 (0) 51/224-224

Mob: + 387 (0) 65/333-335

Upišite se online: www.oxfordec.com

Facebook.com/oxfordedukativnicentar.com

Share this post