Sajam australijskog obrazovanja Banjaluka 2019

Sajam australijskog obrazovanja Banjaluka 2019

Tradicionalni “Sajam australijskog obrazovanja” koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, biće i ove godine održan u Banja Luci 29.oktobra na Banjalučkom sajmu.

Registracija na linku: https://futureoption.net/sr/australija/registraciona-forma-za-ucesnike-dogadjaj-australija/banja-luka

Sajam australijskog obrazovanja okuplja sve veći broj predstavnika australijskih univerziteta i koledža.

Sajam australijskog obrazovanja okupiće veliki broj predstavnika australijskih univerziteta i koledža sa kampusima u Sidneju, Melburnu, Pertu, Brizbejnu i Adelejdu. Ovi fakulteti pokrivaju programe i oblasti studiranja u Australiji kao sto su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija itd.

U Australiji postoje različite opcije studiranja, prilagođene različitim potrebama i mogućnostima potencijalnih studenata.  Programi idu od osnovnih,master i doktorskih studija do strucnih programa i kurseva engleskog jezika.

Sajam australijskog obrazovanja omogućiće posjetiocima da se informišu o opcijama i uslovima studiranja u Australiji, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savjete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji. Posjetioci će imati priliku da razgovaraju direktno sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posetioci će imati priliku da se informišu o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu u toku i nakon studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Oxford edukativni centar jedan je od učesnika Sajma australijskog obrazovanja.

Posjetiocima sajma predstaviće se i Oxford edukativni centar sa svojim kursevima stranih jezika te pripremom za polaganje svjetski priznatih certifikata kao što su IELTS i TOEFL.

Takođe ćemo učesnike sajma i pratioce stranice Future Option nagraditi jednim besplatnim kursom engleskog jezika i besplatnim časovima pripreme za IELTS i TOEFL ispit.

Svečano otvaranje sajma počeće prezentacijom agenta Elene Simić u 17:00 nakon koga će biti izložbeni dio sajma koji će trajati do 20:00 gdje će posjetioci imati priliku da razgovraju direktno sa predstavnicima obrazovnih institucija i Future Option savjetnicima i iz prve ruke se upoznaju sa obrazovnim potencijalima čitave Australije.

Vrhunski obrazovni sistem, rastuća ekonomija i visok životni standard, prelijepa priroda, klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svijetu, čine Australiju veoma privlačnom destinacijom za međunarodne studente.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mjesta.

Registracija na linku: https://futureoption.net/sr/australija/registraciona-forma-za-ucesnike-dogadjaj-australija/banja-luka

Share this post