Sajam za djecu i porodicu Banja Luka

Sajam za djecu i porodicu Banja Luka

Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2017

Oxford edukativni centar će biti jedan od izlagača na Sajam za djecu i porodicu u Banjoj Luci!
Čast nam je i zadovoljstvo što ćemo biti dio ovog velikog događaja u našem gradu, koji posjeti veliki broj mališana i njihovih roditelja.

Akcije i popusti za sve polaznike sajma

Za sve posjetioce sajma kreirali smo kurs engleskog jezika koji smo nazvali Tea time i za koji vam poklanjamo poklon bonove od 50 KM popusta. Pripremili smo i Kreativnu NTC školicu koja će vašim mališanima omogućiti da nauče mnoge znamenitosti, asocijacije i simbole svijeta kroz igru i zabavu.

Akcijske cijene vas očekuju i pri upisu na ostale kurseve kao i mnoštvo nagrada a naravno tu su i naši predavači koji će vam dati savjete kako što lakše i efikasnije naučiti neki novi sadržaj. Na glavnoj bini naši najmlađi polaznici predstaviće se zabavnim sadržajima na engleskom jeziku i pokazati svima prisutnima kako nikada nije rano da se počne sa učenjem stranog jezika!

Jednog posjetioca sajma koji bude imao najviše sreće na nagradnoj igri koju organizujujemo zajedno sa medijskim pokroviteljem sajma mamaklik.com nagradićemo besplatanim kursom engleskog jezika u našem centru.

Oxford edukativni centar, puno više od kursa

Želja nam je da u ova dva dana predstavimo naš edukativni centar sa svim svojim sadržajima i uslugama, kao centar koji svojim polaznicima pruža ne samo jezičku i informatičku obuku djece i odraslih nego i podršku u mnogim drugim sferama obrazovanja i učenja.

Oxford edukativni centar vas očekuje na štandu broj 5.

Share this post