20% niže cijene za korisnike Ponosne kartice

20% niže cijene za korisnike Ponosne kartice

Fondacija za porodicu i Oxford centar – odlična saradnja donosi još niže cijene kurseva stranih jezika

Oxford edukativni centar nastavlja da podržava članove Fondacije za porodicu.

Ovo ljeto smo pripremili odličan popust od 20% na kurseve stranih jezika, za sve članove Fondacije za porodicu koji posjeduju PONOSNU KARTICU.

Članovi fondacije su porodice koje imaju troje ili više djece. Cilj našeg centra je da, sarađujući sa Fondacijom za porodicu, damo podršku višečlanim porodicama i odamo im značaj za promovisanje nataliteta i porodičnih vrijednosti.

Popust se odnosi na grupne kurseve engleskog i njemačkog jezika, za djecu i odrasle, i važi u periodu od 20.07. do 20.08.2021. godine.

Fondacija za porodicu i Oxford centar – saradnja koja traje

Saradnja između Oxford edukativnog centra i Fondacije za porodicu je sklopljena 05.06.2020. godine . Oxford centar od tada svim članovima fondacije koji su korisnici Ponosne kartice odobrava popust od 15% na grupne kurseve.

Veliki broj djece i odraslih, članova fondacije, koristi naše usluge uživajući pravo na popuste i pogodnosti koji su proistekli iz ove saradnje.

Kako da iskoristite ovaj super popust od 20%?

Svi zainteresovani članove Fondacije za porodicu koji ove jeseni planiraju da uče strani jezik po super povoljnoj cijeni, mogu nas kontaktirati na:

Tel: 051/224-224

Mob: 065/333-335

Pišite nam na:

Email: info@oxfordec.com

FB inbox: EdukativniCentarBanjaLuka

Ne zaboraavite da akcija traje od 20.07. do 20.08.2021. godine.

 

Share this post