Interaktivne radionice stranih jezika za školarce

Interaktivne radionice stranih jezika za školarce

Ljetna škola stranih jezika za školarce – odličan recept za učenje na zabavan i kreativan način

U želji da našim školarcima omogućimo što kvalitetnije ljetne praznike, organizujemo interaktivne radionice stranih jezika za školarce “Hello summer – Hallo Sommer”.

Kao što sam naziv radionica govori, riječ je o programu osmišljenom za engleski i njemački jezik, a čini ga po 8 radionica.

Radionice su namijenjene za učenike od trećeg do sedmog razreda i održavaju se dva puta sedmično po sat i po vremena.

Planirani početak radionica je 06. jula.

Osjećate se kao da ste propustili dio gradiva engleskog ili njemačkog jezika?

Ništa ne brinite, naši časovi su odlična prilika da nadoknadite propušteno, steknete mnogo novog znanja i spremni krenete u novu školsku godinu.

Radimo po super zabavnom programu, gdje se učenje bazira na interaktivnim radionicama na kojima će svako dijete steći potrebnu slobodu u komunikaciji i sigurno progovoriti strani jezik.

Kako izgleda Ljetna škola stranih jezika?

Svim školarcima uzrasta od trećeg do sedmog razreda nudimo radionice engleskog ili njemačkog jezika.

Program čini 8 interaktivnih i kreativnih radionica.

Sedmično će se realizovati 2 radionice u trajanju od sat i po vremena.

Radionice će se održavati u našim učionicama na adresi Nikole Pašića 4.

Kako bi učenje bilo što interesantnije polaznici na raspolaganju imaju veliki broj kreativnih materijala, raznu tehničku opremu (3D kino, teblete…) i zabavne sadržaje prilagođene njihovom uzrastu i interesovanjima.

Pri kreiranju  radionica uvijek imamo na umu da djeca pamte samo one sadržaje koje su naučila na zabavan način i kroz igru.

Zašto učenje u toku raspusta?

Smatramo da je učenje u toku raspusta idealna prilika da djeca provedu zabavno ljetno u kome će steći nova prijateljstva a pritome će utvrditi naučeno, naučiti mnogo novog i jedva dočekati polazak u novu školsku godinu u kojoj im učenje stranog jezika neće predstavljati problem.

Djeca veliki dio raspusta provedu boraveći u “virtuelnom svijetu”, družeći se na društvenim mrežama, igrajući video igrice ili gledajući televiziju.

Vrijeme koje smo predvidjeli za učenje će taman značiti prijeko potrebnu obavezu, a omogućiće im sticanje novog znanja, zabavu i nova prijateljstva.

Brinete se da li će djeci biti zabavno da uče ljeti?

Naravno da smo mislili na to i program osmislili na način da se radionice rade u malim grupama u kojima se podstiče druženje i komunikacija.

Učeći u takvoj atmosferi sigurni smo da će učesnici na kraju programa biti bogatiji za nova prijateljstva, sjajno druženje, novo znanje stranog jezika  i slobodu i sigurnost u komunikaciji.

Koja je cijena programa “Hello summer – Hallo Sommer”?

Cijena za 8 radionica engleskog ili njemačkog jezika je 75KM.

Za prijave i više informacija:

Tel:051/224-224

Mob: 065/333-335 (Viber)

Posjetite nas: Nikole Pašića 4

 

Share this post