Oxford EC – 20 godina sa vama!

Oxford EC – 20 godina sa vama!

U 2018. godini Oxford edukativni centar slavi veliki jubilej, punih 20 godina uspješnog postojanja.

Centar koji je prije 20 godina počeo sa radom iz jedne skromne prostorije sa samo jednim predavačem, zahvaljujući viziji našeg vlasnika i velikom trudu i naporu koji je godinama ulagan u rad našeg centra u ovih 20 godina izrastao je u jednog od lidera u RS kada je riječ o jezičkoj i informatičkoj obuci djece i odraslih kao i u svim vrstama prevođenja.

Prepoznatljivo smo ime kada se traži kvalitet, poslovnost i stručnost u radu.

Kvalitet postižemo stručnim kadrom, malim grupama polaznika, vrhunskim programima rada i timom koji nastoji da to sve uskladi i obezbjedi najbolje uslove za rad naših polaznika.

Ono što je bitno je da uvijek idemo u korak s vremenom i potrebama sve zahtjevnijeg tržišta.

Nastava mora da bude interesantna, pristupačna, takva da polaznik uživa na našim časovima, a opet da ga nakon određenog vremena pripremimo za komunikaciju na stranom jeziku. Naši kursevi su različitog tempa jer se nastojimo prilagoditi individualnim potrebama polaznika.

Uvidjeli smo šta je za djecu od primarnog značaja pa smo već tri godine ovlašteni NTC centar. Riječ je o programu čiji je autor dr Ranko Rajović i koji je broj 1 u Evropi kada je riječ o razvoju funkcionalnog znanja i logičkog mišljenja kod djece.

Ovo je jedan kompleksan program, u potpunosti razvijen za djecu od 4 do 12 godina od koga djeca imaju velike benefite poput brzine mišljenja, povezivanja informacija, pozitivnog djelovanja na koncentraciju i pažnju.

Cilj nam je otkriti talente koji postoje u svakom djetetu i onda ih razvijati do njihovog maksimuma.

Pored svega već navedenog, organizujemo i razne seminare i edukacije.

Ono na šta smo posebno ponosni je ljetni kamp engleskog jezika koji smo organizovali ove godine na Kozari od 25. do 29. juna.

Zaista smo veliki trud i energiju uložili u njegovu organizaciju, ali možemo reći da danas imamo veliki broj zadovoljne djece i roditelja kojima je ovo bilo zaista jedinstveno iskustvo. Naravno da će ovi jezički kampovi biti dio naše tradicije.

Naše osnovne vrijednosti su posvećenost kvalitetu, profesionalnost, odgovornost, briga o klijentima i povjerenje, pa tako planiramo da se razvijamo i u budućnosti.

Ovdje naročit značaj stavljamo na brigu za klijenta pa tako želimo i ovaj naš veliki jubilej da proslavimo zajedno sa velikim brojem naših zadovoljnih korisnika.

Odlučili smo da period od 15.07. pa sve do 01.09 kada počinje naš veliki upisni rok bude vrijeme darivanja.

Pokloni su zaista vrijedni pa tako simbolično dijelimo 20 veoma vrijednih nagrada.

Biće tu naravno razne radionice za djecu i odrasle – jezičke, kreativne, NTC radionice. Zaista, nastojaćamo da usrećimo svakoga.

Biće mnogih lijepih saradnji koje vam nećemo još uvijek sve otkriti.

Naravno i nakon 20 godina poslovanja naš centar nastavlja da se usavršava, napreduje i raste.

 

Share this post