Ubrzani kurs njemačkog jezika

Ubrzani kurs njemačkog jezika

Ubrzani kurs njemačkog jezika

Dobar plan danas, bolji je od savršenog plana sutra…

Kako ne biste čekali jesen da počnete sa učenjem nego ju dočekali sa određenim predzanjem pripremili smo ubrzani kurs njemačkog jezika pomoću kojeg ćete osnove njemačkog jezika naučiti za samo 6 sedmica.

Danas vrijeme ima neprocjenjivu vrijednost, zato Vam mi nudimo priliku da na brz i efikasan način savladate strani jezik. Ubrzani kurs je idealno rješenje za Vas ukoliko imate potrebu da nastavite školovanje u inostranstvu ili Vam se ukazala dobra poslovna prilika, dok pri tome nemate nikakvo predznanje, a rokovi Vam diktiraju brzinu učenja.

Nastava se održava tri puta sedmično po sat i po vremena. Budući da smo svjesni da se najbolji efekti učenja postižu radeći u malim grupama na našem kursu će biti maksimalno 10 polaznika.

 

Veliki ljetni popust za ubrzani kurs njemačkog jezika!

Za sve one koji žele da iskoriste ovo ljeto da nauče njemački jezik na brz i jednostavan način kreirali smo ovaj specijalni Ljetni kurs njemačkog jezika za koji Vam dajemo 50 KM popusta.

Ukoliko se prijavite do  07.06.2017. umjesto redovne cijene od 248 KM kompletan kurs platićete samo 198 KM, sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.

Za sve one koji žele da nauče osnove njemačkog jezika na brz, efikasan i lak način pripremili smo odličan ljetni kurs njemačkog jezika.

Kakve god imali planove za budućnost, znanje njemačkog jezika otvara Vam bezbroj mogućnosti. Učenjem njemačkog jezika stičete vještine koje će poboljšati Vaš profesionalni i privatni život.

Oxford edukativni centar, kursevi koji mijenjaju kurs Vašeg života!

Za više informacija kontaktirajte nas na:

Pozovite: 051/224-224, 065/333-335

Pišite nam na: info@oxfordec.com

 

 

 

 

Share this post