Upis u toku!

Upis u toku!

Upis u januarski upisni rok  je u toku!

Potreba za poznavanjem stranih jezika je sve veća iz dana u dan, zbog toga smo mi u Oxford edukativnom centru odlučili da Vam izađemo u susret i da Vam pomognemo da ih savladate na najbrži i najlakši mogući način. U procesu kreiranja nastavnih programa uzeli smo u obzir potrebe naših polaznika, te smo zbog toga akcenat stavili na sto brže razvijanje sposobnosti i vještina za komunikaciju.

Šta Vam nudimo?

U našoj ponudi:

  • Kursevi stranih jezika
  • NTC radionice
  • Prevođenje i lektorisanje
  • Informatički kursevi
  • Knjigovodstvene usluge

Kursevi stranih jezika

  • ZA DJECU

Za naše najmlađe polaznike smo pripremili posebne kurseve na kojima djeca kroz igru spontano uče i usvajaju strani jezik.

Djeca kurseve pohađaju u školi u koju redovno idu a radi se po najsavremenijim programima za jezičku obuku djece. Pored redovnih kurseva našim polaznicima nudimo i mnoge kreativne i zabavne aktivnosti i manifestacije.

Na našim kursevima akcenat je na AKTIVNOM USVAJANJU JEZIKA I FRAZA, a ne samo na učenju riječi van konteksta.

Kursevi za djecu su koncipirani na aktivnoj primjeni jezika u raznim situacijama u životu. Gramatika i vokabular, vještine poput slušanja, čitanja i pisanja, pravilan izgovor se vježbaju u cilju sticanja sigurnosti i samopouzdanja u korišćenju jezika jer mi želimo prije svega da Vaše dijete pripremimo za budućnost i razne životne izazove.

Ono što je revolucionarno na našim kursevima je i to što se u radu služimo NTC tehnikama koje djeci omogućavaju ne samo da kroz igru nauče strani jezik već i da nauče jedinstvene tehnike učenja koje će im koristiti u daljem školovanju.

Djeca koja od najranijeg uzrasta uče strane jezika, imaju znatno bolji izgovor i veću mogućnost da efikasnije savladaju strani jezik. Učenje stranih jezika stimuliše i kreativnost, maštu i inteligenciju kod djece i proširuje njihove vidike upoznavajući ih sa novim kulturama i običajima.

  • ZA ODRASLE, SREDNJOŠKOLCE I STUDENTE

Za naše odrasle polaznike pripremili smo kurseve vodećih svjetskih jezika: engleskog, njemačkog, ruskog, francuskog, španskog i italijanskog jezika.

Nudimo Vam grupnu ili individualnu nastavu, u savremeno i moderno opremljenim učionicama sa  mogućnošću biranja termina i kontinuiranim praćenjem Vašeg napretka od strane profesora.

Prlikom upisa svi polaznici imaju priliku da pristupe BESPLATNOM ULAZNOM TESTIRANJU da bismo što preciznije mogli da odredimo Vaš trenutni nivo znanja, te da Vas na osnovu toga možemo svrstati u adekvatnu grupu.

Takođe Vam nudimo i pristup biblioteci koja posjeduje preko 5000 naslova, te video i audio materijale na izabranom jeziku koji potpomažu efikasnije i brže usvajanje gradiva. Osim toga, dajemo Vam i pristup multimedijalnom i interaktivnom centru.

Oxford edukativni centar je jedini test centar u Republici Srpskoj za najpriznatiji svjetski certifikat za engleski jezik TOEFL. Nudimo Vam pripremne kurseve za polagaje svjetski priznatih certifikata: TOEFL, FCE, CAE, IELTS, ÖSD, GOETHE.

 

Oxford Edukativni Centar je licencirani NTC centar koji sprovodi NTC radionice u Banjoj Luci

NTC radionice su revolucionaran program za razvoj inteligencije kod djece!

Razvijaju koncentraciju, pažnju, koordinaciju pokreta, motoriku, razvijaju brzinu razmišljanja, povezivanja i zaključivanja.

Radionice su namijenjene za djecu uzrasta od 4 do 12 godina i osmislili su ih autori NTC sistema učenja, dr Ranko Rajović i Uroš Petrović, pisac za djecu i mlade. Radionice se održavaju u toku cijele godine u tri ciklusa od po 12 radionica i sprovode ih članovi NTC tima.

 

Zašto odabrati Oxford edukativni centar?

Učenje stranih jezika u Edukativnom centru Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa. Pored toga, neprekidno usavršavamo metode nastave u skladu sa svjetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika.

Oxford Edukativni Centar je jedna od vodećih i najvećih škola stranih jezika u Republici Srpskoj. Imamo tradiciju rada u jezičkoj i informatičkoj edukaciji djece i odraslih od preko 20 godina.

Bez obzira na jezik, vrstu i trajanje, naš stručni tim dinamičnih i iskusnih predavača se trudi da motiviše polaznike da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i da na brz i jednostavan način prošire svoje znanje.

Naše dugogodišnje iskustvo, stručni predavači, male grupe i prijatna atmosfera čine nas savršenim partnerom u jezičkoj edukaciji.

Nastava se izvodi u malim grupama sa maksimalno 10 polaznika, a obuka se zasniva na komunikaciji i aktivnoj upotrebi stranog jezika, u čemu nam pomaže i gostujući strani lektor.

Oxford Edukativni Centar je jedini test centar u Republici Srpskoj za TOEFL, najpoznatiji svjetski certifikat za engleski jezik.

Organizacija nastave u Edukativnom centru

Nastava stranih jezika se izvodi kroz kurseve, čiji su termini prilagođeni slobodnom vremenu polaznika, što je većinom u poslijepodnevnim časovima. Kurs se odvija u dva semestra – prvi počinje u septembru, a drugi u februaru. Traju 3, 4 ili 8 mjeseci uzimajuci u obzir vrstu programa i potrebe korisnika.

Naši polaznici imaju priliku da strani jezik uče pomoću najnovijih metoda i nastavnih sredstava. Svi naši polaznici imaju priliku da se koriste multimedijalnom učionicom sa 3D kinom, bogatom bibliotekom i raznim didaktičkim sredstvima kojima naš centar raspolaže.

Mi osposobljavamo polaznike za uspješno snalaženje u svakodnevnim situacijama u kojima se strani jezik koristi

Nastavu izvode diplomirani profesori stranih jezika.

Po završetku jednog stepena obuke polaznici polažu završni ispit i dobijaju diplome koje nose oznaku za nivo koji su položili prema CEFR jezičkom okviru.

Prijavite se na jedan od kurseva iz naše ponude, bilo da je on konverzacijski, specijalistički, individualni ili neki drugi kurs. Govorite tako da Vas svi razumiju!

Kontaktirajte nas:

Oxford Edukativni Centar,

Nikole Pašića 4, Banja Luka

 

Tel: + 387 (0) 51/224-224

Mob: + 387 (0) 65/333-335

Upišite se online: www.oxfordec.com

Facebook.com/oxfordedukativnicentar.com

 

 

Share this post