Uskršnja radionica za djecu

Uskršnja radionica za djecu

Uskršnja radionica za djecu

Sklopy toys i NTC sistem učenja pozivaju sve mališane uzrasta od 5 do 9 godina na radionicu koju smo simbolično nazvali „Buđenje proljeća“.

Naša kreativno – edukativna čarolija će se održati 4. aprila u prostorijama Oxford edukativnog centra, u trajanju od 17 do 19h.

Cilj nam je da djeca provedu dva ugodna sata u učenju i igri. Pričaćemo o simbolima i karakteristikama Uskrsa i proljeća, o mnogim interesantnim činjenicama sa kojim se djeca još nisu susrela.

NTC predavači će mališane učiti pomoću NTC tehnika i metoda, a to naravno podrazumijeva učenje kroz igru.

Pored interesantnih NTC zadataka i pitalica, za igru su zadužene drvene Sklopy igračke u obliku zeca kao i drvena uskršnja jaja koja su tek u nastajanju i kojima dječica svojim vještim rukama, maštom i kreativnošću treba da daju željeni izgled.

Vrijedna Sklopy ekipa će pripremiti potrebne figurice a naši kreativci će ih bojiti, brusiti, šmirglati i na kraju izraditi potrebne korpice u kojima će ove posebne figurice biti najljepši ukras Uskršnjeg stola.

Cilj ove radionice je da praznicima udahnemo potrebnu čaroliju a djeci pokažemo kolika je sreća i zadovoljstvo kada do cilja dođemo sopstvenim radom i trudom.

Naravno da ćemo raditi u dobroj atmosferi, uz prigodnu muziku i obavezni slatki sto.

Kada budete dovodili mališane imajte na umu da ne želimo da njihov užitak ometaju faktori kao što je garderoba koju ne smiju isprljati. J

Igračke koje mališani naprave će ponijeti svojim kućama, jer će to biti nešto na što će biti posebno ponosni ovog proljeća.

Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen i primamo ih do ponedjeljka, 2. aprila.

Cijena radionice je 10 KM.

Za prijave nam pišite u inbox!

Sklopy Toys i Oxford edukativni centar vam žele srećne predstojeće praznike!

 

Share this post