Rana muzička stimulacija

Rana muzička stimulacija

Rana muzička stimulacija – neformalni načini učenja.

Oxford edukativni centar zajedno sa Marijanom Milošević Simić, organizuje besplatno predavanje pod nazivom “Rana muzička stimulacija “.

Predavanje će se održati 14.03. sa početkom u 17:30h u prostorijama Oxford edukativnog centra na adresi Nikole Pašića 1.

Predavanje je namijenjeno zaposlenima u obrazovanju, odnosno svima onima koji koriste muziku u radu sa djecom od rođenja pa sve do punoljetstva. Takođe,predavanje je kreirano tako da i roditeljima pruži jasan uvid u dječije mogućnosti i to kako i sami mogu da utiču na razvoj intelekta korištenjem preporučenih igara.

Na predavanju ćemo govoriti o načinima na koje možemo podstaknuti pravilni dječiji razvoj još od prenatalnog perioda, kroz muziku i igru, onako kako to djeca najviše vole.

Autor predavanja i predavač je Marijana Milošević Simić, muzički pedagog i NLP trener.  Marijana je autor Muzičke radionice za bebe Bim Bam i više knjiga iz oblasti muzičke edukacije i NLP.

Rana muzička stimulacija je odlično predavanje Marijane Milošević Simić

Kako se izboriti sa izazovima današnjeg vremena?

U kom god vremenu da je dijete živjelo, ono je imalo iste potrebe za ljubavlju, sigurnošću, podrškom i igrom. Nije važno da li pričamo o periodu kada su rođene naše prabake ili naša djeca, ove vrijednosti su uvijek iste. Ipak, današnje vrijeme donosi daleko više izazova i brzina života uzrokuje da se često upravo ove vrijednosti zaborave.

Koliko puta ste se zapitali:

  • Da li je ovo što radim dobro za moje dijete?
  • Da li ovakav pristup ima smisla?
  • Može li neko da mi kaže kako da radim bolje?

Ako ste se bar jednom zapitali neko od ovih pitanja, a sigurni smo da jeste, onda je predavanje Rana muzička stimulacija baš za Vas!

I sada se Vi pitate, i dobro je da se pitate, kakve veze ima muzička stimulacija i edukacija sa odgojem djece u ranom uzrastu?

Ima mnogo više nego što očekujete. Upravo će o tome kako muzika, muzička stimulacija i edukacija utiču na psihomotorni, emotivni i socijalni razvoj svakog djeteta biti govora na besplatnom predavanju koje će se održati 14.03. sa početkom u 17:30 u prostorijama Oxford edukativnog centra. 

Kao NLP master, Marijana je osmislila program Akademije za roditelje, gdje su sublimirana znanja, ne samo iz oblasti komunikacijskih vještina, motivacije i postavljanja ciljeva već i mnoga druga, kako naučna, tako i iskustvena.

Mi u Oxford edukativnom centru imamo sreću da je Marijana Milošević Simić bila naš gost na već nekoliko predavanja i seminara koji su bili veoma posjećeni.

Djeca ne poznaju granice. Na nama je koliko ćemo biti strpljivi i maštoviti i na koji ćemo im način predstaviti svijet koji nas okružuje. Mi ne možemo zamisliti bolji način od igre. Srećni smo što nam dolazi Marijana sa sjajnom knjigom i odličnim tehnikama i metodama koje mogu poslužiti svim pedagozima, učiteljima, nastavnicima i vaspitačima da kvalitetom poboljšaju svoju nastavu, a roditeljima da ispune zanimljivo vrijeme provedeno sa djecom.

Dobrodošli su svi koji kroz igru žele da uče i vaspitavaju djecu!

Prijave su obavezne a broj mjesta je ograničen!

Prijavite se na:

065/333-335

ntc.oxford@gmail.com

Pišite nam na fb stranici Oxford edukativni centar

Share this post