Upis na BRZI KURS njemačkog jezika!

Upis na BRZI KURS njemačkog jezika!

Danas vrijeme ima neprocjenjivu vrijednost, zato Vam mi nudimo priliku da na brz i efikasan način savladate njemački jezik. Ubrzani kurs je idealno rješenje za Vas ukoliko imate potrebu da nastavite školovanje u inostranstvu ili Vam se ukazala dobra poslovna prilika, a rokovi Vam diktiraju brzinu učenja.

Naše dugogodišnje iskustvo u obučavanju ljudi, te uspješni rezultati mnogobrojnih polaznika su dokaz efikasnosti našeg sistema rada. Ubrzani kurs Vam omogućava kvalitetno savladavanje što više nivoa u kratkom vremenskom roku.

Vršimo upis za kurs A1.1 nivo. Sa ubrzanim kursom ovaj nivo možete da završite za 7 sedmica (fond od 46 časova). Cijena je 245 KM i imate mogućnost plaćanja u dvije rate. Časovi su tri puta sedmično po sat i po. U posljednjoj sedmici su časovi svaki dan i na njima se rade vježbe za polaganje Goethe certifikata.

Ovaj vid učenja se savjetuje svima koji žele da u što kraćem roku nauče što više, ili im je potrebno da u kratkom roku savladaju sve potrebne jezičke vještine.

Sve što je potrebno jeste da se prijavite na:

Tel: 051/224-224
065/333-335
mail: info@oxfordec.com
facebook.com/oxford.edukativnicentar
Vaš Oxford!

Share this post