Ljetni Kamp na Kopaoniku

Ljetni Kamp na Kopaoniku

Oxford Edukativni Centar u saradnji sa English Toursom vodi djecu na ljetni kamp engleskog jezika za djecu i mlade na Kopaonik.

Nudimo odličnu priliku da svi naši polaznici kao i oni koji to nisu usavrše svoje znanje engleskog ili njemačkog jezika. Iskoristite priliku da u odličnoj atmosferi i prelijepoj prirodi učite od iskusnih predavača koji su izvorni govornici engleskog i njemačkog jezika.

Program uključuje 28 časova engleskog jezika u toku desetodnevnog perioda. Časovi su osmišljeni tako da djeca mogu da razvijaju vještine komunikacije i konverzacije, usvajajući gramatičke strukture kroz zabavne lekcije i nastavne aktivnosti. Prvi dan se radi test engleskog jezika, a na osnovu rezultata testa, polaznici se raspoređuju po grupama, na osnovu nivoa znanja. Na kraju programa, polaznici dobijaju sertifikat o završenom kursu.

Kamp je namjenjen za polaznike izmedju 7 i 14 godina starosti. Polaznici ne samo da će poboljšati znanje engleskog jezika, već će se suočavati sa izazovima i problemima koje moraju prevazići, u timu sa drugim polaznicima koristeći tehnike koje su naučili na časovima, a sve to na engleskom jeziku. Poslijepodnevne aktivnosti za tinejdžere uključuju sport, umetničke radionice, aktivnosti u prirodi, dok su večernje aktivnosti prilagođene uzrastu i usmjerene su na praktičnu primjenu onog što je naučeno na času.

U slobodno vreme organizovane su sportske aktivnosti i umjetničke radionice, koje takođe vode izvorni govornici engleskog jezika, tako da će djeca imati prilike da vežbaju jezik koji uče uz igru i zabavu. Večernji sati su rezervisani za  zanimljive igre i aktivnosti kao što su večeri detektivskih igara, tematske diskoteke, kuglanje, kvizove ili igre potrage za blagom. Programom je predviđen i jedan cijelodnevni izlet (do neke od popularnih destinacija van Kopaonika kao što je npr. Đavolja varoš, manastiri Studenica ili Sopoćani, manastir Žiča i Kraljevo, Jošanička banja i sl.), kao i poludnevni izlet do Pančićevog vrha na Kopaoniku.

Raspored

Jezički kampovi se održavaju u 3 smjene:

  • I smjena od 26.06.-05.07.
  • II smjena od 06.07.-15.07.
  • III smjena od 16.07-25.07.

Smještaj i cijene

Svi prijavljeni kandidati će biti smješteni u hotelu Konaci 4* (MK Mountain Resort), u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama (u zavisnosti od raspoloživosti). Sve sobe imaju kupatila sa tuš kabinom, opremljene su TV-om i klima uređajem i imaju malu čajnu kuhinju s frižiderom. U cijelom hotelu je dostupan Wi-Fi. Hotel poseduje otvorene i zatvorene sportske terene koje polaznici mogu da koriste, kao i bazen. Smeštaj je na bazi punog pansiona (uključeni su doručak, ručak i večera, i sva tri obroka su na bazi švedskog stola). U aranžman je uključeno 9 punih pansiona: prvi dan započinje večerom, a poslednji dan se završava ručkom.

Čitav paket je dostupan po cijeni od 475€. Osim smještaja, cijena uključuje i  administrativne troškove, boravišnu taksu, svakodnevnu flaširanu vodu, nastavu i nastavni materijal, ulaznice za bazene, fakultativne izlete, sportske i zabavne aktivnosti kao i usluge ljekara koji boravi u hotelu tokom čitavog trajanja kampa.

S obzirom da se u isto vreme i na istom mjestu organizuje i njemački i engleski ljetni kamp, djeca mogu da odaberu opciju da borave na Kopaoniku čitave 3 nedelje tokom ljeta i da pohađaju oba programa po cijeni od 855€.

Napomena: Navedene cijene ne uključuju prevoz do Kopaonika i nazad. Cijene prevoza su slijedeće:

  • 35€ povratni transfer (Beograd-Kopaonik-Beograd)
  • 20€ u jednom pravcu (Beograd-Kopaonik/ Kopaonik-Beograd)

Ne propustite jedinstvenu priliku da usavršite svoje znanje engleskog ili njemačkog na jednom od najljepših mjesta na Balkanu – Kopaoniku. Prijavite se!

Prijaviti se možete putem naše internet stranice, na fb stranici oxford.edukativnicentar, putem brojeva telefona 051/224-224 i 065/277-555 ili lično na adresi Nikole Pašića 4, Banja Luka.

Share this post