Djeda mrazovi pomoćnici

Djeda mrazovi pomoćnici

Ukrašavanje ručno rađenih drvenih ukrasa dekupaž tehnikom.

Sklopy toys i Oxford edukativni centar već tradicionalno organizuju najljepšu zimsku radionicu pod nazivom “Djeda mrazovi pomoćnici”.

Budući da i mi i naši mališani toliko volimo i uživamo u prazničnoj čaroliji kraj godine volimo da dočekamo sa kistovima u rukama, stvarajući svoju kreativnu priču.
Za sve mališane uzrasta od 5 do 9 godina pripremili smo radionicu na kojoj će sami praviti drvene ukrase.
Čarolija se dešava u prostorijama Oxford edukativnog centra, 26.12. u trajanju od 18 do 19.30 časova.

Dugo smo razmišljali koji je najbolji način da obradujemo naše najmlađe sugrađane i šta da im poklonimo, a da bude vrijedno njihove pažnje.

U vrijeme kada djeca odrastaju igrajući se mnoštvom igračaka, kada im ispunjavamo gotovo sve želje i kada je i Deda mraz u velikom problemu šta da im pokloni, priznajte da nam zadatak nije bio nimalo lak.

Budući da je naš zadatak u radu sa djecom pobuditi njihove skrivene potencijale i ovaj put smo željeli da djeca određenim naporom, svojim spretnim ručicama i maštom koja je samo njima data kao takva, naprave svoja umjetnička djela.
Samo ono do čega smo došli određenim naporom i kroz igru ostaje u našem trajnom sjećanju i postaje vodilja kasnije u životu.
Našim mališanima želimo da pružimo pravu prazničnu magiju i stoga ih pozivamo u našu tvornicu sreće.

Naši „vilenjaci” za igračke, Sklopy Toys ekipa, će za svakog mališana pripremiti nekoliko drvenih ukrasa, a oni će ih onda vještim ručicama i kreativnim idejama ukrasiti dekupaž tehnikom.

Tete koje će voditi ovu radionicu pričaće nam o divnom stolarskom zanatu i radionici koja je negdje daleko u zemlji Deda mraza. Takođe će se služiti i NTC tehnikama.

Budući da slatki vilenjaci za rad koriste slatkiše ovaj put prkosimo zdravim navikama i častimo se i slatkišima i sokićima.
I dragi roditelji, kako naša čarolija ne bi bila prekinuta nikakvim ometajućim faktorima, obucite svojim mališanima radnu odjeću, jer se svakom vilenjaku ponekad desi da čarobnim štapićem pogrešno zamahne. 🙂

I da, naravno da djeca ukrase nose sa sobom kući.
Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen a cijena radionice je 12 KM a ukoliko je više djece iz iste porodice cijena je 10 KM po učesniku.

Za prijave nam pišite u inbox!

Sklopy Toys i Oxford edukativni centar vam žele srećne predstojeće praznike.

Share this post