Seminar dr Ranka Rajovića

Seminar dr Ranka Rajovića

Dr Ranko Rajović u Banjoj Luci

Dr Ranko Rajović, autor NTC sistema učenja na radost mnogih održaće seminar u Banjoj Luci.

Seminar NTC sistema učenja će se održati 30.05.2017. godine u prostorijama Panevropskog univerziteta Apeiron u trajanju od 17 do 21h.

Seminar i predavanje odlična su prilika za sve roditelje, prosvjetne i obrazovne radnike da nauče nešto novo o vaspitanju, obrazovanju i mentalnom razvoju djece.

NTC sistem učenja je specijalizovani program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i vještine mogu da primjene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa djecom.

Na seminaru se obrađuju teme o razvoju sposobnosti učenja, o značaju rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti, praktične aktivnosti tokom kojih učesnici ovladaju NTC tehnikama.

 Dr Ranko Rajović je već bio gost Banja Luke

Dr Ranko Rajović jedan je od najpopularnijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod djece čiji se program učenja “Nikola Tesla centar” realizuje u 20 država.

Voditelj seminara dr Ranko Rajović je doktor specijalista interne medicine. Oblast kojom se bavi je neuroendokrinologija. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju, te gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač je Mense Jugoslavije (danas Srbije) i odsijeka za darovitu djecu NTC (Nikola Tesla centra), te član upravnog odbora direktora svjetske Mense i predsjednik Komiteta svjetske Mense za darovitu djecu. Živi i radi u Novom Sadu, oženjen je i otac četvoro dece.

“Pustite dijete da se vrti do mile volje, da skače po krevetu dok mu ne dosadi… Čak i ako padne, veća šteta od toga biće da mu zabranjujete spomenute igre jer mu na taj način usporavate razvoj mozga”, to su, među ostalima, glavne poruke dr Rajovića koji promoviše potpuno novi pristup u odgoju djeteta.

Oxford edukativni centar je certifikovani NTC centar koji već drugu godinu sprovodi NTC radionice u Banjaluci i u Prijedoru.

Više o NTC sistemu učenju na www.ntcucenje.com.

CIJENA seminara:
Cijena seminara je 60,00KM (uplate izvršene u periodu 18.05.-26.05.).
Naknadne uplate iznose 70KM (uplate izvršene u periodu 26.05.-30.05.2017).

Uplatu možete izvršiti u prostorijama Oxford edukativnog centra svaki radni dan od 8 do 20h.

Seminar uključuje predavanje, radionice kao i certifikat za stepen NTC obuke.

Radujemo se Vašem dolasku!

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!

Prijaviti se možete na:

tel: 051/224-224

065/333-335

Facebook:

OxfordEdukativniCentar

NTCradionice-OxfordEC
e-mail: info@oxfordec.com

 

 

Share this post