STUDENTI I APSOLVENTI STRANIH JEZIKA

POSAO U OEC

Ukoliko volite da radite u timu, da djelite znanje i iskustva i da budete dio dinamičnog timskog duha koji nas sve pokreće u Oxford EC u jezičkom obrazovanju, prevođenju, profesionalnim treninzima ili drugim aktivnostima.

Svi profesori koji smatraju da je prenošenje znanja vještina odabranih i kreativnih pojedinaca koje inspirišu zadovoljni polaznici i koji vole da otkrivaju i usvajaju sve novine u obrazovanju
Ukoliko ste kreativni, volite timski rad, imate želju da prenosite sopstvena znanja i obrazovanje je vaša inspiracija.

Obratite nam se i pošaljite Vašu biografiju!

Ukoliko smatrate prevođenje vrstom umjetnosti jezika, imate sposobnost pisanog izražavanja, komunikativni ste, precizni u radu i želite da prevodite profesionalno, molimo javite nam se i pošaljite Vašu aplikaciju na dole navedeni mail.

Vaši podaci će biti sačuvani u našoj arhivi, te ćete biti pozvani na razgovor kada Oxford edukativni centar bude uzimao u razmatranje nove prijave za saradnju.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa Oxford edukativnim centrom u nekoj od ponuđenih kategorija, pošaljite svoju aplikaciju na mail: posao.oxfordec@gmail.com.

Nadamo se uspješnoj saradnji!

Oxford edukativni centar

 

STUDENTI I APSOLVENTI STRANIH JEZIKA

Studenti završnih godina ili apsolventi na odsjecima za strane jezike se u Oxford edukativnom centru mogu prijaviti za obavljanje studentske prakse ukoliko imaju želju da steknu radno iskustvo još u toku studiranja koje je neophodno kada jednog dana stupe u učionicu. Prijaviti se možete za studentsku praksu i steći iskustvo od administrativnih poslova, preko pripreme za nastavu do praktičnog iskustva u nastavi.

Studenti imaju priliku dobiti mentora – kolegu profesora sa iskustvom koji će ih voditi u procesu studentske prakse i koji će ih uvesti u nastavni proces ali i napisati izvještaj o održanim časovima kao i preporuku za eventualno buduće zaposlenje.

Uslovi za obavljanje studentske prakse:

  • student završne godine, treće godine ili apsolvent na Filološkom fakultetu

Oxford edukativni centar zadržava pravo da, ukoliko student ne zadovolji kriterijume OEC-a ne primi kandidata za studentsku praksu ili ukoliko u datom trenutku nema dovoljno prostora za prijem kandidata.