NTC učenje – Banja Luka, Prijedor, Prnjavor, Gradiška – Upis proljeće 2024

Otključajte potencijal djeteta kroz
radionice NTC Učenja

Otvorene su rane prijave za
Banjaluku, Prijedor, Prnjavor i Gradišku

dijete razmišlja, misli

Razvoj funkcionalnog i logičkog razmišljanja kod djece

   Na radionicama NTC učenja smo posvećeni njegovanju kognitivnog razvoja djece. Naš program je osmišljen da pomogne djeci da unaprijede svoje vještine rješavanja problema, sposobnosti kritičkog razmišljanja i logičkog zaključivanja. Kroz zanimljive aktivnosti te interaktivno učenje kroz igru, pružamo stimulativno okruženje u kojem djeca mogu razviti ove životne vještine.

Učenje kroz igru

   Vjerujemo da učenje djeci treba biti zabavno i ugodno. Zato naš program uključuje učenje zasnovano na igri, omogućavajući djeci da uče na način koji im se čini prirodnim, te im samim tim ne stvara odbojnost prema procesu učenja novih stvari. Naši iskusni edukatori koriste razne igre, zagonetke i praktične aktivnosti kako bi učenje učinili uzbudljivim i zanimljivim. Kombinacijom obrazovanja i igre stvaramo okruženje u kojem djeca mogu napredovati i dostići svoj puni potencijal.

Rani upis

   Iskoristite priliku naših ranih prijava i osigurajte mjesto za svoje u našem veoma traženom programu. Broj mijesta za sva četiri grada je ograničen. Ako se sada prijavite, osigurat ćete da vaše dijete dobije najbolje obrazovanje u Evropi i stekne konkurentsku prednost. Ne propustite ovu priliku da svom djetetu date dar znanja i pripremite ga za budući uspjeh.

   U školi će dijete npr. naučiti da nabroji planete Sunčevog sistema. Na NTC-u će naučiti da stečeno znanje aktivno koristi, razvija kreativno mišljenje i briljira u rješavanju problema. Da, moguće je, a ključ leži u NTC radionicama!

🧠 NTC Radionice: Učenje kroz igru!

NTC sistem učenja, stvoren od strane renomiranih stručnjaka dr Ranka Rajovića i Uroša Petrovića, donosi revoluciju u razvoju djece. Ove radionice nisu igraonica ili produženi boravak – ovo je avantura gdje se kroz igru stvaraju temelji funkcionalnog znanja i logičkog mišljenja.

🚀 Zašto je ovo važno za vaše dijete?

U modernom društvu, gdje su izazovi veliki, funkcionalno znanje postaje ključ za uspjeh. NTC radionice pomažu djeci da razviju kreativno razmišljanje, sposobnost rješavanja problema i pripreme se za izazove života.

🎓 Šta NTC Radionice nude?

  • Razvoj funkcionalnog znanja i logičkog mišljenja.
  • Korištenje igara, asocijacija i eksperimentisanja za učenje.
  • Prilagođene radionice za uzraste od 3 do 12 godina.
  • Mjesečna članarina od samo 59 KM

🌟 NTC Program je Broj 1 u Evropi!

NTC program je postao priznat i uspješan u 17 zemalja Evrope, podižući intelektualne sposobnosti djece, razvijajući koordinaciju pokreta i otkrivajući darovitu djecu.
Kod nas možete prijaviti djecu za sljedeća grada: Banja Luka, Prnjavor, Prijedor i Gradiška.

 Prijavite svoje dijete već danas!