Kursevi engleskog za djecu od 4 do 6 godina | OXFORD'S JUNIORS

Kursevi engleskog za djecu od 4 do 6 godina | OXFORD'S JUNIORS

Kursevi za najmlađe po revolucionarnim tehnikama i metodama NTC sistema učenja

NTC Oxford edukativni centar – broj telefona: 051 / 224 – 224

Šta je to Oxford's juniors program?

Oxford's juniors predstavlja kurseve engleskog jezika koji su prilagođeni djeci po savremenim i super-zabavnim metodama NTC sistema učenja. Nastava se odvija isključivo na stranom jeziku, gdje djeca interaktivno učestvuju u nastavnom procesu.

Više o NTC učenju na članku:
OXFORD NTC RADIONICE ZA DJECU

Pored učenja jezika i „učenja učenja jezika“, važno je da djeca razvijaju i zdrave navike, zbog čega polaznici kursa Oxford's juniors na svakom času imaju samo zdrave užine, a da ista bude još ukusnija – odmah na licu mjesta učimo kako se zdrave namirnice zovu, zbog čega su dobre i to sve na engleskom jeziku.

Oxford's juniors predstavlja prvi susret djeteta sa engleskim jezikom, zbog čega je program osmišljen na način da bude što zabavniji, ali i edukativniji – kroz igru učimo djecu kako da zavole i usvoje strani jezik bez napora, što podstiče razvoj verbalne inteligencije i stvara mogućnosti bržeg i lakšeg usvajanja i drugih stranih jezika.

Djeca stiču funkcionalno znanje – znanje primjenjivo u realnim životnim situacijama

Kako izgleda naš čas?

U prijatnoj i dinamičnoj atmosferi, kroz igru, pjesmu, glumu, polaznici usvajaju jezik na spontan i potpuno prirodan način u sredini koja podsticajno djeluje na dijete.

Kada dijete dođe kod nas, ono se smije, igra, može da ustane, da priča, da predlaže svoje ideje čak i ukoliko su potpuno nelogične ili netačne. Ohrabrujemo međusobno slušanje i uvažavanje, povezivanje i slobodno iznošenje novih ideja.

Učimo djecu tehnike učenja pomoću kojih će da usvajaju engleski jezik, a koje će moći da koriste u kasnijem školovanju, ali i u svim izazovima koje život donosi.

Ko su predavači koji rade sa našim Oxford's juniors polaznicima?

Predavači koji učestvuju u Oxford's juniors programu su diplomirani profesori engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom, potvrđeni i provjereni pedagozi u koje imamo potpuo povjerenje.

Naročito je važno da predavači budu izuzetni ljudi, a ne samo naučnici i stručnjaci, jer rad sa malom djecom podrazumijeva da ne postoji tehnika, niti metoda koje se predavač može „slijepo“ držati, već nastava mora biti u potpunosti prilagođena potrebama i mogućnostima svakog djeteta.

Od čega je sačinjen Oxford's juniors program?

Oxford's juniors je kurs engleskog jezika za djecu uzrasta od 4 do 6 godina, a program je koncipiran na način da su časovi grupisani u semestre. Jedan semestar traje 15 radnih sedmica, a nastava se održava dva puta sedmično po 60 minuta.

 • Nastava se odvija isključivo na engleskom jeziku.
 • Nastavu izvode profesor engleskog jezika i asistent.
 • Učenje kroz igru uz pomoć NTC elemenata. U prijatnoj, dinamičnoj i veseloj atmosferi, kroz igru, pjesmu, recitaciju i glumu, polaznici našeg Oxford's juniors programa usvajaju strani jezik na lako i spontano.
 • Zdrava užina za sve naše polaznike.
 • Mogućnost dogovora termina na prvom roditeljskom sastanku.
 • Poklon kreativna radionica na engleskom jeziku za sve naše polaznike Oxford's juniors kursa
 • Savremeno opremljene učionice, prilagođene djeci tog uzrasta
 • Udžbenici koji se koriste u izvođenju nastave posebno su prilagođeni potrebama navedenog uzrasta.
 • Nastava se izvodi u skladu sa vodećim postignućima i trendovima savremene metodike stranih jezika. Naglasak se stavlja na praktične i vizuelne metode, uz koje su zastupljene i verbalne metode kao okosnica podučavanja.
 • Kursevi za djecu su dinamični, kreativni i bogati kvalitetnim nastavnim sadržajima, a djeca se takvom načinu rada vrlo lako i brzo prilagode.
 • Strani jezik se usvaja kroz pjesme, priče, crtanje i igru, tj. aktivnosti koje su prilagođene uzrastu djece i pomažu da se gradivo usvaja na jednostavan i neopterećujući način.

Zainteresovani ste za Oxford's juniors program?

Javite nam se!

Broj telefona:
051 / 224 – 224

Facebook (inbox):
https://www.facebook.com/NTC-radionice-Oxford-EC-1759910837556618/

Podijeli ovu stranicu